چگونه اکانت یوتیوب خود را حذف کنیم؟

چگونه اکانت یوتیوب خود را حذف کنیم؟
اگر تمایل دارید حساب کاربری یوتیوب خود را از بین ببرید اما نمی‌دانید چطور قادر هستید این کار را انجام دهید، این مقاله ویژه شما نوشته شده است. در این مقاله به شما یاد می‌دهیم که چطور حساب کاربری یوتیوب خود (به‌ویژه کانال و محتوای آن) را فقط با پشت سر گذاشتن چند مرحله ساده و سریع آن را پاک کنید.
: 470

پیش از شروع بایستی به این نکته اساسی اشاره کنیم که تمام روش‌های گفته‌شده دائمی هستند. با پیروی کردن این آموزش به‌ سادگی قادر هستید حساب خود را پاک کنید؛ ولی بایستی به این مسئله دقت داشته باشید که این مسیر قادر است اطلاعاتی از تاریخچه آنلاین شما حذف کند که هرگز قادر نیستید آن‌ها را مجدد بازیابی کرد. اگر با این موضوع مشکلی ندارید و تغییر نام حساب یوتیوب برای شما کارساز و کفایت کننده نیست، توصیه می‌کنیم از راه حل‌های گفته‌شده برای پاک کردن اطلاعات خود بهره ببرید.

حذف حساب گوگل یا یوتیوب؟

از آن‌جایی که حساب‌های گوگل در سرویس‌های گوناگون به یکدیگر اتصال دارند، مراحل متنوعی برای حذف اطلاعات حساب موجود است. شما قادر هستید کانال خود را پاک کنید که با این کار همه‌ی فیلم‌ها، نظرات، پیام‌ها و لیست‌های پخش برای شما پاک خواهد شد؛ ولی کل حساب همچنان در دسترس خواهد بود. راه دیگری که وجود دارد حذف حساب گوگل به‌صورت کلی می‌باشد که قادر هستید با این راه همه‌ی اطلاعات موجود را پاک کنید.

قبل از همه چیز، این موضوع را بخاطر بیاورید که علاقه دارید کدام مسیر را برگزینید. اگر علاقه دارید کانال یوتیوب و محتوای آن را پاک کنید ولی حساب گوگل شما باقی بماند، یکی از راه حل‌های زیر را برای این کار برگزینید:

حذف کانال یوتیوب و محتوای مرتبط (مناسب اندروید)

مرحله ۱: در دستگاه اندروید خود به اپلیکیشن یوتیوب وارد شوید. روی قسمت عکس نمایه خود در گوشه بالا سمت راست صفحه ضربه بزنید.

گزینه Manage Your Google Account را برگزینید.

مرحله ۲: روی Data and Personalization کلیک کنید.

مرحله ۳: در زیر این قسمت سه گزینه گوناگون مشاهده خواهید کرد که روی آن‌ها به ترتیب Download ،Delete و Make a Plan for Your Data نوشته شده است. در این قسمت گزینه Delete a Service or Your Account را انتخاب کرده.

مرحله ۴: در صفحه بعدی، روی Delete a Service کلیک کنید. از شما درخواست می‌شود مجدد وارد سیستم شوید. همین‌طور پس از آن، به شما این قابلیت داده می‌شود پیش از حذف کانال یوتیوب، داده‌های خود را دانلود کنید. اگر این کار را انجام بدهید، روی Download Data ضربه بزنید. اگر آماده حذف کانال یوتیوب خود می‌باشید، روی نماد سطل زباله در کنار YouTube کلیک کنید.

مرحله ۵: از شما درخواست می‌شود دوباره وارد سیستم شوید؛ این کار را انجام بدهید. سپس روی گزینه‌ای با عنوان I Want to Permanently Delete My Content کلیک کنید. با انتخاب این گزینه، متنی به شما نشان داده می‌شود که توضیحاتی درباره این موضوع ارائه می‌دهد. توضیحات را مطالعه کنید و اگر از این موضوع اطمينان دارید، گزینه مربوط به آن را برگزینید.

مرحله ۶: زمانی که آماده حذف کانال یوتیوب خود می‌باشید، روی دکمه آبی‌رنگ Delete My Content کلیک کنید.

حذف کانال یوتیوب و محتوای مرتبط (مناسب iOS)

پاک کردن کانال یوتیوب در iOS بسیار آسان می‌باشد و قادر هستید این کار را مستقیماً از اپلیکیشن یوتیوب انجام دهید. تنها لازم است این مراحل زیر را سپری کنید.

مرحله ۱: از صفحه اصلی، روی آیکون نمایه خود در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید و روی Manage Your Google Account ضربه بزنید.

مرحله ۲: از تب بالا روی Data and Personalization ضربه بزنید. به پایین صفحه بروید و روی گزینه Delete a Service or Your Account ضربه بزنید.

مرحله ۳: از این قسمت قادر هستید تصمیم بگیرید که سرویس‌های فردی را پاک کنید یا حساب گوگل خود را به‌ صورت کامل برای حذف کانال یوتیوب، Delete a Google Service را برگزینید. از شما درخواست می‌شود گذرواژه خود را تایپ کنید.

مرحله ۴: پس از وارد کردن رمز ورود، آیکون سطل زباله را در کنار یوتیوب ضربه بزنید. با این کار همه‌ی داده‌های شما پاک خواهد شد.
به همین سادگی حساب کاربری شما از سه پلتفرم گوناگون حذف خواهد شد.

حذف کانال یوتیوب و محتوای مرتبط (مناسب دسکتاپ)

مرحله ۱: با بهره‌گیری از حساب کانالی که تمایل دارید حذف کنید به YouTube Studio وارد شوید. تنظیمات را از سمت چپ صفحه برگزینید.

مرحله ۲: در صفحه بعد، کانال را انتخاب و سپس روی تب Advanced Settings ضربه بزنید.

مرحله ۳: در بخش تنظیمات پیشرفته، پایین بروید تا Remove YouTube Content را مشاهده کنید. روی آن گزینه ضربه بزنید. با این کار تب دیگری باز و از شما درخواست می‌شود دوباره وارد حساب خود شوید. برای رفتن به مرحله بعدی این کارها را به ترتیب انجام بدهید.

مرحله ۴: روی گزینه I Want to Permanently Delete My Content ضربه بزنید. با انتخاب این گزینه، توضیح کوتاهی از معنای واقعی این تصمیم به شما ارائه می‌شود تا پی ببرید چه اطلاعاتی برای همیشه پاک می‌شوند. توضیحات را مطالعه کنید و اگر از این مسئله اطمينان دارید گزینه مربوط به آن را برگزینید.

مرحله ۵: اگر کاملاً اطمينان دارید که می‌خواهید کانال یوتیوب خود را پاک کنید، ادامه بدهید و روی دکمه آبی‌رنگ Delete My Content ضربه بزنید.

رفتن به بالا